Tentje huren Spanje op Camping aan zee. Dit is echt de voordeligste.

Wij wilden tentslapen met de verwanten, maar wilden geen tunneltent aanschaffen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de computer gekropen om eens rond te gaan kijken op het web wat er allemaal beschikbaar was op dit gebied.

Camping Costa Brava

Een huurtent vinden was ons doel omdat we niet het benul hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan gelijk een prijzige tunneltent moesten aanschaffen die we mogelijkerwijs daarna nooit meer zouden benutten.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een compleet ingerichte tent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een huisgezin die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantiepark en laten ons dan een paar weken verwennen. Maar dit jaar wilden we een kampeervakantie met een volledig ingerichte tent. Want zeg nu zelf: een beetje gemak op je vakantie is toch wel lekker. Je werkt het gehele jaar hard met zijn allen, dus we behoren niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die geschikt is voor een gezinsvakantie om te gaan genieten van rust, milieu, bos en zandstrand. Want dat is wat we wilden.


We hadden het voornemen om dit ook in Spanje te gaan doen en vonden informatie over de weelde van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze website. Ze bezitten beschikt over prachtige safaritenten en handige tunneltenten. Deze worden verhuurd op camping Costa Brava. We werden gelijk enthousiast toen we dit zagen en het was ook geoorloofd om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch makkelijk om te weten (voor meer info) dat we op deze manier toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.
Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest populaire vakantieplekken in Spanje. Het is een fijne streek om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht. Onze rakkers zijn geheel bezeten van snorkelen en de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak buitengewoon helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze tunneltent te gaan huren voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tentje huren Spanje op Camping aan zee. Dit is echt de voordeligste.”

Leave a Reply

Gravatar