De trend van 2016 Een houten zonnebril Hip en Cool.

Eerst even wat over de welbekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een namaak Ray Ban

Dit zijn de stelregels die je in acht moet houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het doorgaans niet slim om een dergelijk inkoop te doen.
– Ray Ban was in vroegere tijden een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je de vorige zomertijd net geïnvesteerd in een dure zonnebril? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen gevaarlijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het uitkiezen van de geschikte pilotenbril is vrij cruciaal. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een ingetogen modelletje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / geliefde of partner nog naast je wil lopen.

Op het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe partner of een eerste date is een risky operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het maar weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Zonnebrillen zijn in. Je pilotenbril MOET dit zomer uitspringen. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes modellen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor komend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood direct aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway werden al gespot met de voor meer info Houten Zonnebril trend maar ook komend seizoen zien we steeds meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze opties kun je het werkelijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle uitgaansgelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele mooie houten brillen in verscheidene smaken en monturen. Ook de lenzen zijn leverbaar in diverse kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Geweldige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de verschillende soorten hout is iedere pilotenbril bijzonder in zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De trend van 2016 Een houten zonnebril Hip en Cool.”

Leave a Reply

Gravatar